Πώς κάνουμε την αναζήτηση;

Για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι απαραίτητο να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τη μηχανή αναζήτησης, επειδή έτσι θα φτάσετε εύκολα και γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα πεδία αναζήτησης βρίσκονται στην αρχική σελίδα. Δείτε πως πρέπει να τα χρησιμοποιείτε:

Αναχώρηση

Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε από ποιο αεροδρόμιο θα πετάξετε. Είναι το πιο λογικό να επιλέξετε το πλησιέστερο αεροδρόμιο προς εσάς. Σας προτείνουμε όμως να εξετάσετε κάποιες από τις άλλες επιλογές, επειδή μπορείτε να βρείτε πολύ φτηνό ταξίδι από εκεί. Το γραφείο μας δεν οργανώνει τη μεταφορά στο γειτονικό αεροδρόμιο, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για τη μεταφορά και χώρο στάθμευσης (αν πάτε με δικό σας όχημα).

Προορισμός

Επιλέξτε από τη λίστα των διαθέσιμων προορισμών τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό επιλέξτε το "Οπουδήποτε".

Ημερομηνία αναχώρησης

Επιλέξτε από το ημερολόγιο ποια ημέρα θα θέλατε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Για τις ημερομηνίες που είναι με αχνά γράμματα δεν έχουμε διαθέσιμα πακέτα.

Ημερομηνία επιστροφής

Μόλις επιλέξετε την ημερομηνία αναχώρησης θα μπορέσετε να επιλέξετε και την επιστροφή εντός 7 ημερών.

Αναζήτηση

Πατήστε στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και περιμένετε να λάβετε αποτελέσματα

Προσοχή!

Όλα τα πακέτα στην ιστοσελίδα μας είναι για 2 άτομα (διαμον΄ή σε δίκλινο δωμάτιο). Αν πρόκειται να ταξιδέψει ένα ή περισσότερα από 2 άτομα – αφού βρείτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει – επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να ταξιδεύετε οικονομικά;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ανακαλύψτε καθημερινά τις καλύτερές μας προσφορές