Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας;
ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ;
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το γραφείο μας;
Οι λόγοι που συνηγορούν για τη συνεργασία σας με το γραφείο μας:
 • ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

  Βλέπουμε όλες τις αεροπορικές εταιρίες και έχουμε καλύτερη "εικόνα" των τιμών και γενικά των δυνατοτήτων που έχετε για το ταξίδι σας και αποφυγή κρυφών χρεώσεων. Γνωρίζουμε τα δεδομένα του προορισμού και σας συμβουλεύουμε (κόστος ζωής, ασφάλεια, εναλλακτικές προτάσεις κτλ), την πραγματική ποιότητα των ξενοδοχείων, γνωρίζουμε την σωστή αναλογία τιμής και προιόντος (value for money), και πως να αποφύγετε τυχόν παγίδες του internet.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Το τουριστικό μας γραφείο εφ' όσον αγοράσετε το αεροπορικό εισιτήριό σας και το ξενοδοχείο σας από εμάς σας ασφαλίζει δωρεάν, εν αντιθέσει με τις απ' ευθείας αγορές που θα κάνετε σαν ιδιώτης για τις οποίες είστε ακάλυπτοι εάν πάει κάτι λάθος.

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24ώρες για οτιδήποτε σας απασχολεί ή προκύψει σε αντίθεση με τις απρόσωπες ιστοσελίδες που δεν εξυπηρετούν ή μεγάλες τηλεφωνικές αναμονές χωρίς αποτέλεσμα

 • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ»

  Σε περίπτωση ακύρωσης αναλαμβάνουμε τη διαδικασία επιστροφής του ποσού που δικαιούστε.

 • ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Απαντάμε αμέσως στο τηλέφωνο χωρίς να περάσετε ατελείωτες ώρες αναμονής, χωρίς να σας χρεώνουμε με υπέρογκα ποσά σε γραμμές με χρεώσεις που φθάνουν και τα 2 Ευρώ το λεπτό, χωρίς την απρόσωπη εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον για την ικανοποιητική σας εξυπηρέτηση (έχετε δοκιμάσει να κάνετε αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων σε εταιρείες χαμηλού κόστους ή να «πιάσετε» γραμμή σε ώρα αιχμής ή όταν βιάζεστε ή είστε στο κινητό να επικοινωνήσετε με κάποια εταιρία και δεν σας ικανοποίησε το αποτέλεσμα.)

 • ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ

  Υπόκειται στην Ελληνική νομοθεσία, στον έλεγχο του Ε.Ο.Τ. καθώς και στον αρμόδιο σύνδεσμο Τουριστικών πρακτόρων. Τα τουριστικά γραφεία αποδίδουν φόρους στο Ελληνικό κράτος και όχι στο κράτος που επιλέγει η κάθε ιστοσελίδα.

 • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

  Σας ενημερώνουμε σε περιπτώσεις ακυρώσεων και αλλαγών της πτήσης σας, εφ’ όσον αυτές γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν την πτήση και προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

 • ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Σε εμάς θα βρείτε πολύ χαμηλές τιμές και πάντα κάτι επιπλέον μέσα στην τιμή

Θέλετε να ταξιδεύετε οικονομικά;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ανακαλύψτε καθημερινά τις καλύτερές μας προσφορές