Για να γίνετε μέλος, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Συνδεθείτε» στο πάνω μέρος των περισσότερων σελίδων του TripAdvisor. Η εγγραφή μέλους είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να δημοσιεύετε κριτικές και φωτογραφίες, να κάνετε ερωτήσεις και να απαντάτε σε ερωτήσεις, καθώς και να δημιουργείτε τους δικούς σας φακέλους για να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε το δωρεάν λογαριασμό σας:

  • Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα έναν λογαριασμό στο TripAdvisor χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης που έχετε στο Facebook. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνετε μέλος μας (και θα έχετε έναν κωδικό πρόσβασης λιγότερο να θυμάστε). Για να γίνετε μέλος μας μέσω του Facebook, κάντε κλικ στο κουμπί «Συνδεθείτε μέσω Facebook» ή στο κουμπί «Σύνδεση f». Αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook, θα χρειαστεί να συνδεθείτε κατά τη διαδικασία εγγραφής.
  • Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο TripAdvisor βάζοντας τη διεύθυνση email σας και επιλέγοντας κωδικό πρόσβασης. Θα επιλέξετε επίσης ένα όνομα χρήστη και θα εισάγετε την τρέχουσα πόλη κατοικίας σας.

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, προσθέστε μερικές πληροφορίες στο προφίλ σας έτσι ώστε τα άλλα μέλη να μάθουν μερικά πράγματα για εσάς. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στον ταξιδιωτικό σας χάρτη τα μέρη στα οποία έχετε ταξιδέψει, τους αγαπημένους σας προορισμούς και τα μέρη όπου θέλετε να πάτε. Σας προτείνουμε επίσης να εγγραφείτε στα εξατομικευμένα εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία μας.